Gå till innehåll

Fullstack appbyrå

Mobile Interaction är en digital byrå med fullt fokus på den mobila plattformen.

Sedan 2003 har vi hjälpt företag att designa och utveckla mobila lösningar som ger affärsnytta och den bästa användarupplevelsen.

Oavsett om du är intresserad av appar, spel, eller webb-lösningar, och tror att en React Native, iPhone eller Androidapp, en IoT-lösning eller en AR/VR-upplevelse, är det rätta för din mobila satsning: slå oss en signal. Vi agerar bollplank tidigt i processen och delar med oss av vår kunskap i allt från idéer och design till det som sker under ytan.

image (4)cropped

Design

Välskriven kod och tekniskt komplexa lösningar i all ära. Utan en genomtänkt UI/UX-design, faller slutresultat platt. Därför ger vi alltid designfasen den tid den behöver. Täta avstämningar med våra kunder i det här skedet är A och O för att garantera den bästa användarupplevelsen.

Our custom-made statue, Buggdroid!

Android-utveckling

Vi gillar material design. Vi gillar kod. Vi älskar Android. När beställare, projektledare, designers och utvecklare jobbar tillsammans får vi saker att hända. Snygg kod, pixelperfektion och en mysig fragment transition, då mår vi som bäst – git commit!

miphoto_culture_tap_12

iOS-utveckling

Vassa och seniora utvecklare som inte lämnar något åt slumpen. Stringens mot världens mest mytomspunna operativsystem är en självklarhet. iPhone eller iPad. Swift eller Objective-C. Det spelar ingen roll. Vi gör det med passion och i det mest gedigna av hantverk.

miphoto_culture_devicelab_04

React Native-utveckling

Med webbteknik, Javascript och React som verktyg och en gemensam kodbas skapar vi smidiga mobila crossplattform lösningar som snabbt gör din app tillgänglig för både för Android och iOS användarna.

frontend_01

Webb app-utveckling

Som den fullstackbyrå vi är täcker vi givetvis även världens mest använda protokoll, http://… Eller webben i vardagligt tal, där vi levererar stilrena, lättanvända och effektiva lösningar i tex. Single Page App format vilken ger dig en mobil upplevelse för alla plattformar.

backend_01

Backend-utveckling

Vårt team under ytan. Gör det som får klockverket att fungera precis som det är tänkt. Det vill säga allt som rör system, databaser, API:er, integrationer och mycket mer.

projektledning

Projektledning

I samarbete med dig som kund leder våra projektledare arbetet på byrån med struktur, beprövade projektmetoder och stor passion för mobilprojekt för att säkerställa den bästa leveransen.

Dessa tre grundstenar anser vi skapar en harmonisk och kreativ arbetsmiljö där slutresultatet överträffar våra kunders förväntningar.

affarsutveckling

Affärsutveckling

Affärsutveckling hos oss handlar om att ligga i frontlinjen. Både vad gäller ny teknik och det som trendar i samhället. Ständigt nyvunna kunskaper som gör oss proaktiva när vi presenterar idéer och förslag på lösningar i möten med våra kunder.

Med det i bakfickan hjälper vi våra kunder att hitta de bästa lösningarna för sina utmaningar och möjligheter.

Våra projekt

Se våra projekt