Gå till innehåll

Fullstack mobilbyrå

Mobile Interaction är en digital byrå med full fokus på den mobila plattformen.

Sedan 2003 riktar vi oss till företag som vill utveckla mobila lösningar som appar, webb, spel och SMS-lösningar.

Oavsett om du är intresserad av en iPhoneapp, en Androidapp, AR/VR-upplevelser, SMS-tävling, QR-koder, eller något annat för din mobila satsning: slå oss en signal. Vi agerar bollplank tidigt i processen och delar med oss av vår kunskap i allt från idéer och design till det som sker under ytan.

Our custom-made statue, Buggdroid!

Android-utveckling

Vi gillar material design. Vi gillar kod. Vi älskar Android. När beställare, projektledare, designers och utvecklare jobbar tillsammans får vi saker att hända. Snygg kod, pixelperfektion och en mysig fragment transition, då mår vi som bäst – git commit!

ios-utveckling

iOS-utveckling

Vassa och seniora utvecklare som inte lämnar något åt slumpen. Stringens mot världens mest mytomspunna operativsystem är en självklarhet. iPhone eller iPad. Swift eller Objective-C. Det spelar ingen roll. Vi gör det med passion och i det mest gedigna av hantverk.

Design-vad-vi-gor

Design

Välskriven kod och tekniskt komplexa lösningar i all ära. Utan en genomtänkt UI/UX-design, faller slutresultat platt. Därför ger vi alltid designfasen den tid den behöver. Täta avstämningar med våra kunder i det här skedet är A och O för att garantera att det ska flyga.

frontend_01

Frontend-utveckling

Som den fullstackbyrå vi är täcker vi givetvis även världens mest använda protokoll, http://… Eller webben i vardagligt tal, där vi levererar stilrena, lättanvända och effektiva lösningar för alla plattformar.

backend_01

Backend-utveckling

Vårt team under ytan. Gör det som får klockverket att fungera precis som det är tänkt. Det vill säga allt som rör system, databaser, API:er, integrationer och mycket mer.

projektledning

Projektledning

Med struktur, beprövade projektmetoder och stor passion för mobilprojekt leder vi arbetet på byrån.

Tre grundstenar som vi anser skapar en harmonisk och kreativ arbetsmiljö där slutresultatet oftast överträffar våra kunders förväntningar.

affarsutveckling

Affärsutveckling

Affärsutveckling hos oss handlar om att ligga i frontlinjen. Både vad gäller ny teknik och det som trendar i samhället.

Ständigt nyvunna kunskaper som gör oss proaktiva när vi presenterar idéer och förslag på lösningar i möten med våra kunder.

Våra projekt

Se våra projekt