Nyheter 10 mars, 2021

Svea och Mobile Interaction i nytt samarbete: Tar helhetsgrepp om apputveckling

Nu inleder Svea och Mobile Interaction ett samarbete för att erbjuda helhetslösningar för appar. Det innebär att man tillsammans erbjuder apputveckling från början till slut där betallösningarna sömlöst sys in, för att öka konverteringen och förbättra användarvänligheten.

I partnerskapet står Mobile Interaction för utvecklingen av själva appen och Svea som leverantör av betallösningen, Svea Wallet.

 

Genom samarbetet så blir betallösningen en del av appen istället för att skicka användaren till en extern sajt utanför appen för att slutföra sitt köp. Samarbetet ger ökad användarvänlighet, förbättrad konvertering och smidigare flöde för både kunden och handlaren. Som handlare ges du också större kontroll över kundresan samt begränsar mängden kunddata som ägs av någon annan.

 

– Vi har som gemensam målsättning att bygga marknadens bästa appar – både ur kund- och handlarperspektiv. Oavsett om du är en start up eller behöver hjälp att utveckla en app för att stödja din online-butik så kommer användarvänligheten stå i centrum – och just där ligger styrkan i vårt samarbete, säger Mikael Kustmark, Business Manager Svea Apps.

 

– Som mobila experter söker vi alltid efter lösningar där vår kund sitter i förarsätet och användarvänligheten är ledstjärnan. Därför vet vi också hur viktigt själva checkouten är när det gäller köp i mobilen. Vi ser fram emot att jobba nära ihop med Svea och driva utvecklingen för appar, säger Marcus Ödling, VD på Mobile Interaction.

 

För mer information, kontakta:
Emma Lindgren, Head of PR, Svea Ekonomi
Tel: 070 752 32 90
Mejl: Emma.lindgren@svea.com

 

Marcus Ödling, VD, Mobile Interaction
Tel: 079 513 25 46
Mejl: marcus.odling@mobileinteraction.se

 

Svea Ekonomi är en fullservicepartner för betalningar där Sveas trygga varumärke och
paketerade betallösning Svea Wallet erbjuder handlare full kontroll över sin kundresa och alla kringtjänster som handlaren behöver.

 

Mobile Interaction är expertkonsulter inom mobil apputveckling. Fokus för Mobile Interaction ligger i att optimera gränssnittet mellan människa och skärm, att bygga friktionsfria upplevelser som skapar konvertering, tidsbesparing eller kvalitetshöjning.