Our benefits

Våra förmåner

Detta är de förmåner som vi för närvarande erbjuder:

  • Tjänstepensionssparande på 5% av lönen
  • Teknikbudget på 6000 kr exkl. moms/år
  • Bidrag för sportaktiviteter på 3000 kr/år
  • Friskvård på jobbet
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Livförsäkring
  • Sjukförsäkring
  • Olycksfallsförsäkring

I nedanstående avsnitt hittar du mer information om dessa förmåner och hur du använder dem.

Pension & försäkringar

Tjänstepension

MI erbjuder en pensionsbesparing på 5% utöver din nuvarande lön. Besparingen placeras i den pensionsfond som du väljer bland de tillgängliga fonderna.

Utöver detta har du möjlighet att själv lägga undan extra pensionssparande genom löneväxling. Diskutera dina alternativ och pensionsfonder med vår försäkringsrådgivare Bengt Göran Pettersson.

Som ny anställd ber vi dig att boka in ett möte med vår pensionsrådgivare Bengt Göran Pettersson för att diskutera och besluta om pensionsfonder, eftersom detta behöver ske innan några pensionsbetalningar kan starta.

Kontakta Bengt-Göran Pettersson på bengt-goran.pettersson@hjerta.se eller ring honom på +46 (0)70-253 48 07.

Försäkringar

Sjukvårdsförsäkring via EuroAccident:

Ger dig snabb tillgång till specialistvård, inklusive E-hälsotjänst som erbjuder hjälp med mindre sjukdomar och problem. Förmånen drivs av Euroaccident och är föremål för förmånsbeskattning som kommer att hanteras genom löneavdrag på årlig basis. Euroaccident kommer att fakturera dig 500 SEK i självrisk per ärende.

Läs mer om försäkringen och kontaktuppgifter här

Sjukförsäkring via EuroAccident:

Ger dig ytterligare ekonomisk ersättning utöver ersättningen som betalas ut av Försäkringskassan om du är sjuk i mer än 3 månader.

Denna försäkring inkluderar också rehabiliteringsförsäkringen ComeBack som ger arbetsinriktat rehabiliteringsstöd om du riskerar att vara långvarigt sjuk.

Läs mer om försäkringen här

Olycksfallsförsäkring (TFO) via Movestic:

Ger dig ekonomisk kompensation vid olycksfall som orsakar invaliditet.

Läs mer om försäkringen här

Tjänstegrupplivförsäkring (TGL) via Movestic:

Kompenserar dina anhöriga ekonomiskt vid dödsfall.

Läs mer om försäkringen här

Läs vår kompletta pensions- och försäkringspolicy och mer här.

Friskvårdsbidrag och daglig hälsa

Friskvårdsbidrag

Vi uppmuntrar dig att hålla dig hälsosam. Därför sponsrar vi dig med en hälsobudget på 3000 kr/år som kan användas för hälsofrämjande aktiviteter. Från gym, simning eller yoga till massage, meditation eller skrattgymnastik.

Listan över saker du kan göra är lång. Kolla in den här.

För att använda detta förmån, lämna kvittot till Erik S och du kommer att få återbetalning den följande månaden. Vänligen observera att kvittona måste tydligt ange ditt namn för att vara giltiga.

Frisk och hälsosam på kontoret

För att ytterligare främja hälsa och välbefinnande har vi investerat i höj- och sänkbara skrivbord, så se till att resa dig upp och stå upp regelbundet, eftersom forskning visar att att minska stillasittande tid kan förbättra fysisk, metabolisk och till och med mental hälsa.

Varför inte kombinera att hålla sig frisk och göra något tillsammans med dina kollegor under lunchen? Delta i vår veckovisa yogaklass eller löpgäng och bli uttöjd, snabb och avslappnad.

Tech budget

Inte alla är skapade lika. För att tillgodose personliga preferenser, erbjuder vi, förutom att tillhandahålla väsentlig utrustning såsom dator, tangentbord, mus och skärm(ar) och mobiltelefon upp till en kostnad av 6 500 SEK, även en teknikbudget för inköp av teknikrelaterade arbeten, såsom ritplattor, hörlurar, uppgradering av telefon osv. Alla köpta produkter ska användas främst på jobbet och är företagets egendom. Inköp bör godkännas av närmaste chef innan köp.

Budgeten är 500 SEK/månad dvs 6 000 SEK/år exkl moms. Som ny anställd får du en startkontribution på 6 000 SEK. Du kan också använda upp till 3 000 SEK extra som kommer att dras av från nästa års budget.

Om du har några frågor om teknikbudgeten, prata med Erik S.

Dags att snacka appar?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer jag inom kort. Vi hörs!

Therese Suazo, Head of Growth

    *Obligatoriska fält