Appbyrå sedan 2002

Sedan apparnas begynnelse har vi strävat efter att ständigt ligga i framkant inom vårt område. Våra grundare har hundratals framgångsrika utvecklingsprojekt i ryggen och arbetar fortfarande såväl strategiskt som operativt.

Det som förenar oss på Mobile Interaction är en genuin passion och ett brinnande engagemang för individuellt anpassade mobila användarresor – med alla de spännande utmaningar som kan uppstå under resans gång. Från marknadsanalys och användarundersökningar till konceptualisering, design, prototyping, roadmapping, utveckling, testning, lansering och till slut utvärdering.

Att sedan integrera din nya app i din komplexa IT-miljö är grädden på moset. Sjukt kul och lön för mödan för alla parter! Du har behovet. Vi har drivet – och lösningarna. Simple as that.

vårt dna

Från Sandviks stencoola borrar i djupet av gruvorna, till ett banbrytande samarbete med Google i storstadsmetropolen New York samt livsförändrande mobilappar för hörselskadade i Australien.

Vi vänder oss såväl till driftiga entreprenörer som ledande varumärken. Att alltid ligga i framkant och skapa de allra senaste, proffsigaste och mest effektiva lösningarna för mobila tjänster är en hederssak.

Mobile Interaction erbjuder apputveckling och mobil tillämpning av AI/machine learning i världsklass. Vi hjälper våra kunder att lyckas globalt oavsett vilken mobil möjlighet de har framför sig.

Joina oss

Sugen på att bli en del av vårt grymma team? På Mobile Interaction är alla välkomna. Från utvecklare och designers, till projektledare och kundansvariga. Tillsammans är vi ett galet roligt gäng nördiga teknikninjas med det gemensamma målet att alltid leverera bästa, möjliga resultat – på ett så innovativt, kul och nyskapande sätt som möjligt.

Nyfikna och kluriga

Vi tänker djupt, brett och nytt och har både lösning och affärer i åtanke när helst vi tar oss ann ett projekt.

Handlingskraftiga!

Vi är självgående, effektiva och tar ansvar. Vi är prestigelösa och får saker att hända och hjälper till där det behövs.

Resultat tillsammans

Vi är kommunikativa, samarbetsvilliga och proaktiva eftersom vi vet att de bästa lösningarna är resultatet av fantastiskt teamarbete och god kommunikation.

Kom och jobba hos oss!

Besök vår karriärsida

Dags att snacka appar?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer jag inom kort. Vi hörs!

Therese Suazo, Head of Growth

    *Obligatoriska fält