Gå till innehåll

Appbyrå sedan 2002

Vi på Mobile Interaction är experter på digitala lösningar som effektiviserar våra kunders affär.

Vi arbetar i tvärfunktionella team med utgångspunkt från vårt underbara kontor på Södermalm, med utsikt över Stockholm. Produktionsteamet för ett projekt ansvarar för en helhetsleverans där våra designers, utvecklare och projektledare samarbetar för att på bästa sätt bidra till våra kundens affärsmål.

Vi ställer minst lika stora krav på oss själva som kunderna ställer på oss, vi är mobila experter som tar ansvar för att bygga modulära, förvaltningsbara och effektiva lösningar med hög kvalitet.

Kontakta oss
Utsikt från vårat kontor

Vårt DNA

Från lanseringar i New York med Google, via Appar riktade till hörselskadade i Australien till fantastiska projekt med olika StartUp-företag i Stockholm. Sedan starten 2002 har vi jobbat med de allra största varumärkena såväl som med enskilda entreprenörer. Det är inte storleken på beställare eller projekt som får oss att gå i spinn. Snarare är det den starka idén, den genomtänkta planen och kundens sprudlande entusiasm. Och att få koda. 😊

Vi älskar utmaningen, relationen och de smarta lösningarna!

Vår vision

Mobile Interaction erbjuder Apputveckling och mobil tillämpning av AI/machine learning i världsklass. Vi hjälper svensk industri att lyckas globalt med vår kompetens fokuserad i skärningspunkten mellan skärm och människa.

En dag på Mobile Interaction

Join the team

Se lediga jobb