Gå till innehåll

300 kvm mobilbyrå

Vi är en unik skara av människor. Ordningssamma, tankspridda, kreativa, lugna, de med kort stubin, analytiska, röda, gröna, blå, gula… You name it. Men framförallt är vi utvecklare, designers, projektledare eller kundansvariga. Med dessa roller under ett och samma tak i ljusa och rymliga lokaler på Mariaberget har vi de personligheter och kompetenser som krävs för att leverera lyckade mobilprojekt. Utan externa leverantörer och frilansare.

Utsikt från vårat kontor

Mobilbyrå från topp till tå

Mobile Interaction är en digital byrå med fullt fokus på den mobila plattformen.

Sedan 2003 riktar vi oss till företag som vill utveckla mobila lösningar som appar, webb, spel och SMS-lösningar.

Oavsett om du är intresserad av en iPhoneapp, en Androidapp, AR/VR-upplevelser, SMS-tävling, QR-koder, eller något annat för din mobila satsning: slå oss en signal. Vi agerar bollplank tidigt i processen och delar med oss av vår kunskap i allt från idéer och design till de lite tråkigare, men lika viktiga, frågorna runt integration, drift och underhåll.

Our custom-made statue, Buggdroid!

Android-utveckling

Vi gillar material design. Vi gillar kod. Vi älskar Android. När beställare, projektledare, designers och utvecklare jobbar tillsammans får vi saker att hända. Snygg kod, pixelperfektion och en mysig fragment transition, då mår vi som bäst – git commit!

iOS utvecklare i farten!

iOS-utveckling

Vassa och seniora utvecklare som inte lämnar något åt slumpen. Stringens mot världens mest mytomspunna operativsystem är en självklarhet. iPhone eller iPad. Swift eller Objective-C. Det spelar ingen roll. Vi gör det med passion och i det mest gedigna av hantverk.

UI/UX Designer

Design

Välskriven kod och tekniskt komplexa lösningar i all ära. Utan en genomtänkt UI/UX-design, faller slutresultat platt. Därför ger vi alltid designfasen den tid den behöver. Täta avstämningar med våra kunder i det här skedet är A och O för att garantera att det ska flyga.

År 2016 blev vi utnämnda till ett Gasellföretag!

Gasellföretag 2016

Som ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag blev vi under 2016 utnämnda till Gasellföretag av Dagens Industri. Vi riktar ett särskilt tack till våra kunder för det långsiktiga förtroendet och till våra fantastiska medarbetare.

Vi letar nya talanger!

Oslipade diamanter som rockstjärnor