1. Välj Innehåll
Välj typ av QR-kodGör en QR-kod till mobilapp med onelink.to.

2. Inställningar (avancerat)
Välj utseende
 

Skala (PNG): 10

Feltolerans: M (15% bortfall), Standardnivå

3. Ladda ner din QR-kod
QR-koder

QR-koder har blivit en vanlig syn i all visuell media. Det vanligaste användningsområdet är att "länka" till en webbsida. QR-koden innehåller en webbadress och när man skannar av koden med en mobiltelefon öppnas sidan i dess webbläsare.

De tre vanligaste användningsområdena är: länk till webbsida, textmeddelande och digitala visitkort. För digitala visitkort använder vi formatet meCard som fungerar på fler telefoner än vCard.

Skapa din egen QR-kod

Använd vår QR-kod-generator här ovanför för att göra en QR-kod. QR-koden uppdateras automatiskt medan du fyller i information. När du är klar laddar du hem QR-koden med knapparna under koden. Det är helt gratis!

Läsa QR-koder

Vi rekommenderar dessa appar för att läsa QR-koder: ”Scan” för iPhone och ”Barcode Scanner” för Android

Behöver du hjälp?

Ska du generera väldigt många koder, t.ex. till alla visitkort i ditt företag, så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss på info@mobileinteraction.se

Rekommendera på Facebook


Rekommendera på Google+
Ansvarsfriskrivning
Denna QR-kod-generator är testad och fullt fungerande. Mobile Interaction tar dock inget ansvar för kodernas korrekthet. Testa alltid koden innan den används!
Hantering av data
Mobile Interaction lagrar ingen data angående koderna som skapas. Tjänsten använder sig i sin tur av Google Charts API. Läs mer om Google's datahantering här.