1. Välj Innehåll
Välj typ av QR-kodGör en QR-kod till mobilapp med onelink.to.

2. Inställningar (avancerat)
Välj utseende
 

Skala (PNG): 10

Feltolerans: M (15% bortfall), Standardnivå

3. Ladda ner din QR-kod
QR-koder

QR-koder har blivit en vanlig syn i all visuell media. Det vanligaste användningsområdet är att "länka" till en webbsida. QR-koden innehåller en webbadress och när man skannar av koden med en mobiltelefon öppnas sidan i dess webbläsare.

De tre vanligaste användningsområdena är: länk till webbsida, textmeddelande och digitala visitkort. För digitala visitkort använder vi formatet meCard som fungerar på fler telefoner än vCard.

Skapa din egen QR-kod

Använd vår QR-kod-generator här ovanför för att göra en QR-kod. QR-koden uppdateras automatiskt medan du fyller i information. När du är klar laddar du hem QR-koden med knapparna under koden. Det är helt gratis!

QR-kod till mobilapp

Vill du skapa en QR-kod för att ladda ner en mobilapp, använd vår tjänst onelink.to. Oavsett om du har appar för iPhone, Android, Windows Phone med flera, så behöver du bara en QR-kod. Skapa QR-kod på onelink.to.

Läsa QR-koder

Vi rekommenderar dessa appar för att läsa QR-koder: ”Scan” för iPhone och ”Barcode Scanner” för Android

Behöver du hjälp?

Ska du generera väldigt många koder, t.ex. till alla visitkort i ditt företag, så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss på info@mobileinteraction.se

Rekommendera på Facebook


Rekommendera på Google+
Ansvarsfriskrivning
Denna QR-kod-generator är testad och fullt fungerande. Mobile Interaction tar dock inget ansvar för kodernas korrekthet. Testa alltid koden innan den används!